Название: Перевод Пиратов-3
Автор: Илонка
От Li Nata: Этот фанфик восстановлен здесь из архива после переезда на новый сайт. Авторский текст фанфика, ник автора, авторская орфография и пунктуация полностью сохранены.
Всю ответственность за действия героев ПКМ (или других персонажей), а так же за влияние на умы читателей, несет автор фанфика.
Илонка - Перевод Пиратов-3
Модераторы: piratessa, ovod, Li Nata
- Li Nata
- Реальное имя: Наталья
- Контактная информация:
Re: Илонка - Перевод Пиратов-3
(У кадрі видно зашморг, люди перед повішання підходять до рокового місця)
Службовець Беккета: Щоб зупинити погіршення обстановки і для загального добра, на цих тереторіях проголошується надзвичайний стан. За декретом лорда Катлера Беккета, офіційного представника Його Величності.
(Партія нових людей виходить на шкафут)
Службовець Беккета: За законами воєнного часу тимчасово вносяться такі правові зміни: право на зібрання зупинено, право на недоторканість зупинено, право на адвоката зупинено, право на розгляд суду присяжних зупинено. *при кожномій фразі "зупинено" людей вішають* За дикретом усі особи, винні в піратстві чи в допомозі звинуваченим у піратстві чи у зв'язках зі звинуваченими у піратстві будуть присуджені та повішані.
(Виходит нова партія, з хлопчиком. Він дивиться на зашморг, крутить в руках піастр і співає)
Хлопчик: Піратський король королеву украв...(не зрозуміло)...моря для нас - широка воля, хто куди хоче, пливіть.
(Його ставлять на бочку і надягають зашморг)
Засуджені: Хеу-хоу, вільний злидар, вічно не вмирай. Йо-хо, нумо разом, прапор піднімай...
С. Беккета: Пане, вони почали співати, пане...
Беккет: Нарешті.
Хлопчик:...вічно не вмирай...
(Його вішають, монета падає)
(Елізабет пливе в човні і співає)
Китаєць: Хіу-хоу, вічний злидар, вічно не вмирай...Не співає цю пісню той, хто її значення не тямить...особливо жінки, особливо самотні.
Барбосса: Чого ти думаєш, що вона самотня?
Китаєць: Захищать її?
(Ліз підставляє до його горла ніж)
Елізабет: Мені не потрібен захист.
Гектор: Твій пан чекає на нас і несподіваний труп кине певну тінь на нашу зустріч.
(Ліз відпускає його, вони ховаються)
Слуги Беккета: Вперед, вперед, ширше кроком.
to be continued...
Службовець Беккета: Щоб зупинити погіршення обстановки і для загального добра, на цих тереторіях проголошується надзвичайний стан. За декретом лорда Катлера Беккета, офіційного представника Його Величності.
(Партія нових людей виходить на шкафут)
Службовець Беккета: За законами воєнного часу тимчасово вносяться такі правові зміни: право на зібрання зупинено, право на недоторканість зупинено, право на адвоката зупинено, право на розгляд суду присяжних зупинено. *при кожномій фразі "зупинено" людей вішають* За дикретом усі особи, винні в піратстві чи в допомозі звинуваченим у піратстві чи у зв'язках зі звинуваченими у піратстві будуть присуджені та повішані.
(Виходит нова партія, з хлопчиком. Він дивиться на зашморг, крутить в руках піастр і співає)
Хлопчик: Піратський король королеву украв...(не зрозуміло)...моря для нас - широка воля, хто куди хоче, пливіть.
(Його ставлять на бочку і надягають зашморг)
Засуджені: Хеу-хоу, вільний злидар, вічно не вмирай. Йо-хо, нумо разом, прапор піднімай...
С. Беккета: Пане, вони почали співати, пане...
Беккет: Нарешті.
Хлопчик:...вічно не вмирай...
(Його вішають, монета падає)
(Елізабет пливе в човні і співає)
Китаєць: Хіу-хоу, вічний злидар, вічно не вмирай...Не співає цю пісню той, хто її значення не тямить...особливо жінки, особливо самотні.
Барбосса: Чого ти думаєш, що вона самотня?
Китаєць: Захищать її?
(Ліз підставляє до його горла ніж)
Елізабет: Мені не потрібен захист.
Гектор: Твій пан чекає на нас і несподіваний труп кине певну тінь на нашу зустріч.
(Ліз відпускає його, вони ховаються)
Слуги Беккета: Вперед, вперед, ширше кроком.
to be continued...
- Li Nata
- Контактная информация:
Коментов жду здесь)
(Китайці, Ліз і Барбосса тікають, солдати проходять. З води виходять Гіббс, Пінтел, Раджетті і Марті. Показується Дальма)
Папуга Коттона: Так тримати.
Гіббс: Давай
(Вони ріжуть грати)
Ліззі: Що чути про Уілла?
Гектор: Я вірю, що юний Тернер здобуде карти, а ти знай своє місце в присутності Сяо Феня.
Ліз: Він такий страшний?
Барб: Він майже такий як я, проте без моєї доброї вдачі і справедливості.
(Вони заходять до лазні)
Гіббс: Зайшли. Приготуйтесь.
(Зламують грати і вибираються)
Гіббс: Швиденько.
(В лазні)
Китаєць: Думаєте, якщо вона жінка, то ми не запідозримо її в підступі?
Барб: Ну, коли ти так кажеш...
Китаєць: Знімай, прошу.
(Ліз знімає верхній одяг і складає зброю. Барбосса усміхається. Ел хоче йти, та к. її затримує)
(Вони проходять повз сінгапурців, які паряться в лазні. Обертається Сяо Фень, Ліз та Барб вклоняються)
Сяо Фень: Капітане Борбосса, вітаємо у Сінгапурі...піддати *служанкам*
(Раджетті підкликає інших, та бачить великого сінгапурця і тікає)
Гіббс: Ану стій! Якщо піде не так, як хотілося, то єдина надія на нас (бачать, як с. підкидає вугілля)
С. Фень: Я так розумію, що ви маєте прохання.
Барбосса: Скоріше пропозицію маємо. І я задумав одну справу, мені потрібен корабель та команда.
Сяо Фень: Хм. (чухає голову) Несподіваний збіг.
Ліз: Бо у вас випадково є непотрібний корабель і команда?
Сяо Фень: Ні, бо сьогодні вранці, недалеко звідси злодій увірвався в храм мого шановного дядька і намагався вкрасти оце. *показує карти* Навігаційні карти, курс до Краю Світу. Я не здивуюся, якщо ця твоя справа заведе тебе на той світ.
Барб: Але це майже неприйнятно.
(Сяо киває, Уілла витягують)
С. Ф: Це злодій. Його лице вам знайоме?
(Ліз і Гектор негативно кивають)
Сяо: Тоді, гадаю, воно йому вже не потрібне *підносить ніж до його лиця, Ліз налякано вскрикує. Сяо ховає ножа)
Сяо: Ви прибули в моє місто і обманили мою гостинність.
Барбосса: Сяо Фень, запевняю, я не знав...
Сяо: Що він попався?!
ДАЛІ БУДЕ...
(Китайці, Ліз і Барбосса тікають, солдати проходять. З води виходять Гіббс, Пінтел, Раджетті і Марті. Показується Дальма)
Папуга Коттона: Так тримати.
Гіббс: Давай
(Вони ріжуть грати)
Ліззі: Що чути про Уілла?
Гектор: Я вірю, що юний Тернер здобуде карти, а ти знай своє місце в присутності Сяо Феня.
Ліз: Він такий страшний?
Барб: Він майже такий як я, проте без моєї доброї вдачі і справедливості.
(Вони заходять до лазні)
Гіббс: Зайшли. Приготуйтесь.
(Зламують грати і вибираються)
Гіббс: Швиденько.
(В лазні)
Китаєць: Думаєте, якщо вона жінка, то ми не запідозримо її в підступі?
Барб: Ну, коли ти так кажеш...
(Ліз знімає верхній одяг і складає зброю. Барбосса усміхається. Ел хоче йти, та к. її затримує)
(Вони проходять повз сінгапурців, які паряться в лазні. Обертається Сяо Фень, Ліз та Барб вклоняються)
Сяо Фень: Капітане Борбосса, вітаємо у Сінгапурі...піддати *служанкам*
(Раджетті підкликає інших, та бачить великого сінгапурця і тікає)
Гіббс: Ану стій! Якщо піде не так, як хотілося, то єдина надія на нас (бачать, як с. підкидає вугілля)
С. Фень: Я так розумію, що ви маєте прохання.
Барбосса: Скоріше пропозицію маємо. І я задумав одну справу, мені потрібен корабель та команда.
Сяо Фень: Хм. (чухає голову) Несподіваний збіг.
Ліз: Бо у вас випадково є непотрібний корабель і команда?
Сяо Фень: Ні, бо сьогодні вранці, недалеко звідси злодій увірвався в храм мого шановного дядька і намагався вкрасти оце. *показує карти* Навігаційні карти, курс до Краю Світу. Я не здивуюся, якщо ця твоя справа заведе тебе на той світ.
Барб: Але це майже неприйнятно.
(Сяо киває, Уілла витягують)
С. Ф: Це злодій. Його лице вам знайоме?
(Ліз і Гектор негативно кивають)
Сяо: Тоді, гадаю, воно йому вже не потрібне *підносить ніж до його лиця, Ліз налякано вскрикує. Сяо ховає ножа)
Сяо: Ви прибули в моє місто і обманили мою гостинність.
Барбосса: Сяо Фень, запевняю, я не знав...
Сяо: Що він попався?!
ДАЛІ БУДЕ...
- Li Nata
- Контактная информация:
Сяо Фень: Ви вирішили відправитися у рундук Дейві Джонса...дозволю собі запитати: нащо?
(Барбосса кидає йому монету, Сяо дує на неї, підносить до вуха і чує дзвін.
Гектор: Пісню проспівано, час прийшов. Нам треба скликати Братський Суд. Як один з дев'яти піратських баронів, маєш бути там.
Сяо Фень: Піддати...Піддати!!!
(Марті стукає товстого сінгапурця по голові і тікає з іншими)
Сяо: За наші голови вже є ціна. Це так. Виходить, що нині пірат може мати зиск лиш продавши інших піратів.
(Коттон, Гіббс і Марті розгортають тканину зі зброєю)
Гіббс: Ждіть сигналу.
Барб: Перший Братський Суд дав нам владу над морями...
(Раджетті дивиться у щіль міжє дошками, бачить Ліз)
Раджетті: Там Елізабет.
Сяо Фень: Супроти Ост-Індійської Торгової Компанії що таке Братський Суд? Що ми можемо вдіяти?
Елізабет: Битися! *сінгапурцю* Геть од мене! *сінгапурцю* Ти Сяо Фень, Піратський Барон Сінгапура...
(Пінтел дивиться в щіль і бачить грубого сінгапурця, тяжко зітхає.
Ліззі:...І зараз ця епоха закінчиться на Вашій вахті...Найславетніші пірати з цілого світу об'єднаються супроти ворога, а Ви собі ховаєтесь у Вашій лазні! (злякано відступає)
(Сяо обходить її)
Сяо Фень: Елізабет Суонн, в тобі є щось більше, ніж те, що око бачить, але й оку є де зупинитись.
(Уілл нервово перехитується)
Сяо: Та я не міг не помітити: ви мені не відповіли...що ви шукаєте в рундуку Дейві Джонса?
Уілл: Джека Спарроу.
(Китаянки тихо сміються)
Уілл: Він теж Піратський Барон.
(Сяо озлоблюється і торкається рукою голови)
Сяо Фень: Якби я хотів, щоб Джек повернувся з краю мертвих, то тільки щоб відправити його туди самому! (штовхає бочку)
Барб: Джек Спарроу зберіг один з дев'яти піастрів, він не зумів передати його перед смертю спадкоємцеві, тож ми повинні його повернути!
(Сяо дивиться на спину с., як у того стікає тутуїровка)
С. Ф: Тож ти визнаєш, що мене обманював?...До зброї! (Усі беруться до зброї)
Гіббс: До зброї. (Підкидають мечі)
Гектор: Сяо Фень, запевняю, наші наміри цілком шляхетні (хапають мечі)
Сяо: Киньте зброю, бо я його вб'ю.
Гектор: Убивай, він не з нами.
Уілл: Якщо він не з нами і не з вами, то з ким він?
(Починається бійка, вриваються солдати Беккета. Мерсер стріляє в чоло китаянці)
Сяо: Відхід! Карти!
Службовець Б. солдатам: Готуйся! Цілься! Вогонь!
(Дальма знову показується і ховається)
Сяо - Уіллу: Дивний збіг, чи не так? Ост-Инська компанія знаходить мене в той день, як ти з'являєшся в Сінгапурі.
Уілл: Тільки збіг та й годі...Якщо хочеш договоритися з Беккетом, тобі потрібен мій товар.
(Барбосса кидає йому монету, Сяо дує на неї, підносить до вуха і чує дзвін.
Гектор: Пісню проспівано, час прийшов. Нам треба скликати Братський Суд. Як один з дев'яти піратських баронів, маєш бути там.
Сяо Фень: Піддати...Піддати!!!
(Марті стукає товстого сінгапурця по голові і тікає з іншими)
Сяо: За наші голови вже є ціна. Це так. Виходить, що нині пірат може мати зиск лиш продавши інших піратів.
(Коттон, Гіббс і Марті розгортають тканину зі зброєю)
Гіббс: Ждіть сигналу.
Барб: Перший Братський Суд дав нам владу над морями...
(Раджетті дивиться у щіль міжє дошками, бачить Ліз)
Раджетті: Там Елізабет.
Сяо Фень: Супроти Ост-Індійської Торгової Компанії що таке Братський Суд? Що ми можемо вдіяти?
Елізабет: Битися! *сінгапурцю* Геть од мене! *сінгапурцю* Ти Сяо Фень, Піратський Барон Сінгапура...
(Пінтел дивиться в щіль і бачить грубого сінгапурця, тяжко зітхає.
Ліззі:...І зараз ця епоха закінчиться на Вашій вахті...Найславетніші пірати з цілого світу об'єднаються супроти ворога, а Ви собі ховаєтесь у Вашій лазні! (злякано відступає)
(Сяо обходить її)
Сяо Фень: Елізабет Суонн, в тобі є щось більше, ніж те, що око бачить, але й оку є де зупинитись.
(Уілл нервово перехитується)
Сяо: Та я не міг не помітити: ви мені не відповіли...що ви шукаєте в рундуку Дейві Джонса?
Уілл: Джека Спарроу.
(Китаянки тихо сміються)
Уілл: Він теж Піратський Барон.
(Сяо озлоблюється і торкається рукою голови)
Сяо Фень: Якби я хотів, щоб Джек повернувся з краю мертвих, то тільки щоб відправити його туди самому! (штовхає бочку)
Барб: Джек Спарроу зберіг один з дев'яти піастрів, він не зумів передати його перед смертю спадкоємцеві, тож ми повинні його повернути!
(Сяо дивиться на спину с., як у того стікає тутуїровка)
С. Ф: Тож ти визнаєш, що мене обманював?...До зброї! (Усі беруться до зброї)
Гіббс: До зброї. (Підкидають мечі)
Гектор: Сяо Фень, запевняю, наші наміри цілком шляхетні (хапають мечі)
Сяо: Киньте зброю, бо я його вб'ю.
Гектор: Убивай, він не з нами.
Уілл: Якщо він не з нами і не з вами, то з ким він?
(Починається бійка, вриваються солдати Беккета. Мерсер стріляє в чоло китаянці)
Сяо: Відхід! Карти!
Службовець Б. солдатам: Готуйся! Цілься! Вогонь!
(Дальма знову показується і ховається)
Сяо - Уіллу: Дивний збіг, чи не так? Ост-Инська компанія знаходить мене в той день, як ти з'являєшся в Сінгапурі.
Уілл: Тільки збіг та й годі...Якщо хочеш договоритися з Беккетом, тобі потрібен мій товар.