ПІРАТИ КАРИБСЬКОГО МОРЯ 2:Скриня мерця
Модераторы: piratessa, ovod, Li Nata
- piratessa
- Реальное имя: Лида
- Контактная информация:
Архив темы:
With just one foot on just one tiny rope
We set the sails for freedom
Unbending in our determination
And, ho, so squarely rigged
We sail to our infinity...
We set the sails for freedom
Unbending in our determination
And, ho, so squarely rigged
We sail to our infinity...
- Лina
- Контактная информация:
Наслаждаемся!))))
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Уилл, що трапилося?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Я не знаю. Ти така гарна.
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Не до добра нареченій з нареченим до весілля бачитися.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Відкличте своїх солдатів, ви чуєте!
ЛОРД БЕКЕТТ: Губернатор СУОН ось так зустріч
ГУБЕРНАТОР СУОН: Містер БЕКЕТТ!
ЛОРД БЕКЕТТ: Я тепер лорд, чи знайте.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Лорд ви чи ні, у вас немає підстав чи права на арешт цієї людини.
ЛОРД БЕКЕТТ: Ну чому ж, містер Мерсер! Ордер на арешт нікого ВІЛЬЯМА ТЕРНЕРА
ГУБЕРНАТОР СУОН: Але це орден на арешт ЭЛИЗОБЕТ СУОН!
ЛОРД БЕКЕТТ: Хіба? От невдача, похибка. Заарештуйте і її.
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Що це значить?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ні!
ЛОРД БЕКЕТТ: Ага, орден на арешт ВІЛЬЯМА ТЕРНЕРА! У мене є ще один на арешт декого ДЖЕЙМСА НОРИНКТОНА. – ВІН тут є?
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: У чому нас обвинувачують?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Командор залишив службу кілька місяців назад.
ЛОРД БЕКЕТТ: А моє запитання залишилось без відповіді?
УИЛЛ ТЕРНЕР: ЛОРД БЕКЕТТ! До речі про питання, що були задані...
ЭЛИЗАБЕТ СУОН:...Ми - зараз під юрисдикцією губернатора Ямайки, і Ви повинні сказати, у чому нас звинувачують.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Звинувачене: Участь у змові з метою звільнити того хто вчинив ряд злочинів проти корони, і був присуджений до смерті, що у свою...
ЛОРД БЕКЕТТ: ...що у свою чергу так само карає стратою. Можливо, ви пам'ятаєте пірата по імені Джек Горобець
ЭЛИЗАБЕТ СУОН і УИЛЛ ТЕРНЕР: КАПІТАН!
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Капітан Джек Горобець!
ЛОРД БЕКЕТТ: КАПІТАН ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ! Так... я так і думав.
Имя конечно можно изменить.

ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Уилл, що трапилося?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Я не знаю. Ти така гарна.
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Не до добра нареченій з нареченим до весілля бачитися.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Відкличте своїх солдатів, ви чуєте!
ЛОРД БЕКЕТТ: Губернатор СУОН ось так зустріч
ГУБЕРНАТОР СУОН: Містер БЕКЕТТ!
ЛОРД БЕКЕТТ: Я тепер лорд, чи знайте.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Лорд ви чи ні, у вас немає підстав чи права на арешт цієї людини.
ЛОРД БЕКЕТТ: Ну чому ж, містер Мерсер! Ордер на арешт нікого ВІЛЬЯМА ТЕРНЕРА
ГУБЕРНАТОР СУОН: Але це орден на арешт ЭЛИЗОБЕТ СУОН!
ЛОРД БЕКЕТТ: Хіба? От невдача, похибка. Заарештуйте і її.
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Що це значить?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ні!
ЛОРД БЕКЕТТ: Ага, орден на арешт ВІЛЬЯМА ТЕРНЕРА! У мене є ще один на арешт декого ДЖЕЙМСА НОРИНКТОНА. – ВІН тут є?
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: У чому нас обвинувачують?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Командор залишив службу кілька місяців назад.
ЛОРД БЕКЕТТ: А моє запитання залишилось без відповіді?
УИЛЛ ТЕРНЕР: ЛОРД БЕКЕТТ! До речі про питання, що були задані...
ЭЛИЗАБЕТ СУОН:...Ми - зараз під юрисдикцією губернатора Ямайки, і Ви повинні сказати, у чому нас звинувачують.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Звинувачене: Участь у змові з метою звільнити того хто вчинив ряд злочинів проти корони, і був присуджений до смерті, що у свою...
ЛОРД БЕКЕТТ: ...що у свою чергу так само карає стратою. Можливо, ви пам'ятаєте пірата по імені Джек Горобець
ЭЛИЗАБЕТ СУОН і УИЛЛ ТЕРНЕР: КАПІТАН!
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Капітан Джек Горобець!
ЛОРД БЕКЕТТ: КАПІТАН ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ! Так... я так і думав.
Имя конечно можно изменить.
"Опять что-то невразумительное..."
"Убить меня можешь, но оскорблять не смей, ведь кто я, по-твоему?! ...Капитан Джек Воробей!"
"Убить меня можешь, но оскорблять не смей, ведь кто я, по-твоему?! ...Капитан Джек Воробей!"
- Лina
- Контактная информация:
ГИББС: П'ЯТНАДЦЯТЬ чоловік на скриню мерця йо-хо-хо і пляшка рому. І диявол доведе тебе до кінця йо-хо-хо і пляшка рому. Йо-ха-ха
(знайома нам сцена з Джеком)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Пробач брат...почекаємо з похованням... я так і думав.
(на палубе Жемчужены)
ГИББС: Це не зовсім за планом...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Там виникли деякі труднощі...але все шляхом
ГИББС: Ти добув те що шукав?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Угу.
ГИББС: Капітан члени команди, у сенсі і я теж сподівалися що видобуток твой буде ..э...э..ГУСТІШЕ.
Адже з Исло Де Муэрте невдача вийшла, острів канув у безодню разом зі скарбом...
ПІРАТ:...а королівський флот ганяв нас по всій Атлантиці
МАРТИ: И той ураган...
ГИББС: В спільному щось давненько ми не займалися порядним розбоєм
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Густіше..
ГИББС: Да-а густіше!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: От як усі ви думайте, що ваш добрий, старовина Джек не такий, виходить щасливий капітан.
ПАПУГА: Зарити його!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ЩО ТИ СКАЗАВ?
ПІРАТ: Не звинувачуй його, краще покажи ганчірку людям...
(тут з'являється наша мавпочка ричить, захоплює тканину, тікає, Джек намагається стріляти в мавпу зі свого пістолета, його пістолет дає осічку, Джек захоплює пістолет іншого члена команди і підриває мавпу, тоді як вона знаходиться на палубі, мавпа кидає тканину, але непошкоджена і мчиться в такелаж)
ГИББС: Ти ж знаєш усі марно!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: А мені приємно!
[Марті підбирає тканину, що мавпа викинула]
МАРТІ: Це ключ!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НІ! Дещо краше, це малюнок ключика... Джентльмени, що роблять ключем?
ПІРАТ: Ключ... щось відкриває?
ГИББС: А в тім, що ключ відкриє лежить що-небудь вагоме, наше завдання знайти те, що відмикається ключем!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ДУРЕНЬ! Ключа те НЕМАЄ! І те, що їм відмикається не можна відкрити. Ну і навіщо шукати те що потрібно відкрити і чого немає... не роздобувши ключ, яким воно відмикається.
ГИББС: Тобто, потрібно ключ знайти.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ти не зрозумів нічого. ЩЕ ПИТАННЯ?
МАРТИ: Ну-а... курс уже є?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: А-а, так курс...курс такої...у...вообщем...ну-эээ...йдемо в той бік.
ГИББС: Капітан....
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Жваво підняти вітрила, Ви знайте що робити, поживитесь, дорогу...дорогу.
МАРТИ: Ти помітив що ВІН, капітан із себе весь чудной... хм.
ГИББС: Йти туди не знаю куди... як видно Джек у раздрае. Попомни, що обіцяє лихо Джеку Горобцю, виде і нам бокам.
Продовження далі...
(на палубе Жемчужены)
ГИББС: Капітан члени команди, у сенсі і я теж сподівалися що видобуток твой буде ..э...э..ГУСТІШЕ.
Адже з Исло Де Муэрте невдача вийшла, острів канув у безодню разом зі скарбом...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: От як усі ви думайте, що ваш добрий, старовина Джек не такий, виходить щасливий капітан.
(тут з'являється наша мавпочка ричить, захоплює тканину, тікає, Джек намагається стріляти в мавпу зі свого пістолета, його пістолет дає осічку, Джек захоплює пістолет іншого члена команди і підриває мавпу, тоді як вона знаходиться на палубі, мавпа кидає тканину, але непошкоджена і мчиться в такелаж)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НІ! Дещо краше, це малюнок ключика... Джентльмени, що роблять ключем?
ГИББС: А в тім, що ключ відкриє лежить що-небудь вагоме, наше завдання знайти те, що відмикається ключем!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ДУРЕНЬ! Ключа те НЕМАЄ! І те, що їм відмикається не можна відкрити. Ну і навіщо шукати те що потрібно відкрити і чого немає... не роздобувши ключ, яким воно відмикається.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: А-а, так курс...курс такої...у...вообщем...ну-эээ...йдемо в той бік.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Жваво підняти вітрила, Ви знайте що робити, поживитесь, дорогу...дорогу.
ГИББС: Йти туди не знаю куди... як видно Джек у раздрае. Попомни, що обіцяє лихо Джеку Горобцю, виде і нам бокам.
Продовження далі...
- Лina
- Контактная информация:
ГИББС: П'ЯТНАДЦЯТЬ чоловік на скриню мерця йо-хо-хо і пляшка рому. І диявол доведе тебе до кінця йо-хо-хо і пляшка рому. Йо-ха-ха
(на палубе Жемчужены)
Продовження далі...
(на палубе Жемчужены)
Продовження далі...
- Лina
- Контактная информация:
Вот следующий кусочек:
ВІЙСКОВИЙ: ЛОРД БЕКЕТ ув'язнений прибув.
ЛОРД БЕКЕТ: Кайдани можна зняти. Ост-Индская торгова кампанія має потребу у вашій допомозі. Виступіть у ролі її представника, у врегулювання справи з нашим спільним другом КАПІТАНОМ ВОРОБЕМ.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Із другом? Надто сказано, ви із ним знайомі?
ЛОРД БЕКЕТ: Довелось зіткнутися в минулому. Тепер кожний з нас відбиток...носить.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Який відбиток лишився у вас?
ЛОРД БЕКЕТ: ...вашими старанням ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ на волі, прошу вас відправитися до нього, і стягнути деяке майно яким він володіє.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Стягнути...із застосуванням сили?
ЛОРД БЕКЕТ: Переконанням! Каперська грамота – цей папір рівносильний помилуванню, ДЖЕК знайде волю, стане капером на службі Англії.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Щоб Джек оцінив королівську службу як волю, от вуже казки.
ЛОРД БЕКЕТ: Воля! Джек Горобець умираючий вид, світ усі тесніше, білих плям на карті усе менше. Джек повинний знайти місце в світі або загинути. Ваші долі схожі Містер ТЕРНЕР, вам і вашій нареченій погрожує шибениця.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Хочете взяти і Джека і Перлину.
ЛОРД БЕКЕТ: Перлину?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Майно яким він володіє.
ЛОРД БЕКЕТ: Судно, що ви, ні мова йде про предмет куди менше але все-таки більш вагомим, про те що ГОРОБЕЦЬ постійно зберігає при собі - про компас . А-аа, ви знайте про нього, привезіть цей компас - лишитеся жити.
(На Кораблі Джека.)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Куди це ром вічно зникає?! ОСЬ куди!
КОМАНДА: Хрр...хрр...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Вільно други!
(Джек йде вниз у трюм, Джек відкриває двері, входить помічає стійку пляшок)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Аааага...
ПРИХЛОП: ТЕРМІН ВИЙШЛО ДЖЕК!!!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ПРИХЛОП!!! Білл Тернер?!
ПРИХЛОП: Ти зберігся!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ : Я сплю?!
ПРИХЛОП: Ні.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так і знав!!!
ПРИХЛОП: Ти повернув Перлину.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: И дехто допоміг мені в цій справі, твій син
ПРИХЛОП: ВІЛЬЯМ!!! І він у пірати пішов...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Навіщо явив сюди свої поліпи?
ПРИХЛОП: Так, він послав...ДЕЙВИ ДЖОНС.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Аааа...злий дух моря, він змусив тебя служити йому а?
ПРИХЛОП: Я захотів, я шкодую що брав участь у бунті проти тебе Джек, але я заступився за тебе і справа повернулася круто. Мене прив'язали до ядра, я лишився на дні океану, під жахливим гнітом водяної товщі, не рухатись, не вмерти Джеку. І я подумав що навіть тінь надії на рятування того коштує, заради її я віддав би усі.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: На что тільки не йдуть люди що б уникнути долі, що не минається.
ПРИХЛОП: ТИ угоду з ним уклав!!! Він підняв Жемчюжину з дна, 13 років ти був капітаном...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НУ якщо справді я...
ПРИХЛОП: ...тобі не отвертеться від цього, ціна твого договору теж що і мого: одна душа, сто років служби на його кораблі.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Але на Летучому Голанце вже є капітан так що...
ПРИХЛОП: ТЕ ТОДІ КАЮК ТОБІ! Жахливе чудовисько Джонса знайде тебе, і потягне Перлину в безодню дев'ятих морів.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Незнаєш коли Джонс випустить із клітки свою звіринку?
ПРИХЛОП: Я вже сказав Джеку, твій термін вийшов. ВІН уже нишпорить, їм пренадлежить нескориме бажання зжерти власника чорної мітки.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Свистати всіх наверх! Жваво, жваво, треба шевилится, ВСТАВАЙТЕ!!
ГИББС: А шлях якій?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ААА...ооо...прочь до суші
ГИББС: У який порт?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я не сказав у порт, до суші до берега.
(Знову наша мавпочка пустує, цього разу забирає капелюх Джека, і викидає у воду)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ:ШШШШ.
ГИББС: КАПЕЛЮХ ДЖЕКА!!!Принести її...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НІ, НІ чорт із нею! УПЕРЕД!
ГИББС: До вітру тримати, по місцях!! ДЖЕК!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Чшии!
ГИББС: В ім'я материнської любові Джек, хто за нами женеться!?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ніхто...
Далі буде...
Хочу придупредить, имя Прихлопа я так и оставила, поскульку на укр. это имя звучит как: "ПРИПЛЮСНУТИЙ"
ВІЙСКОВИЙ: ЛОРД БЕКЕТ ув'язнений прибув.
ЛОРД БЕКЕТ: Кайдани можна зняти. Ост-Индская торгова кампанія має потребу у вашій допомозі. Виступіть у ролі її представника, у врегулювання справи з нашим спільним другом КАПІТАНОМ ВОРОБЕМ.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Із другом? Надто сказано, ви із ним знайомі?
ЛОРД БЕКЕТ: Довелось зіткнутися в минулому. Тепер кожний з нас відбиток...носить.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Який відбиток лишився у вас?
ЛОРД БЕКЕТ: ...вашими старанням ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ на волі, прошу вас відправитися до нього, і стягнути деяке майно яким він володіє.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Стягнути...із застосуванням сили?
ЛОРД БЕКЕТ: Переконанням! Каперська грамота – цей папір рівносильний помилуванню, ДЖЕК знайде волю, стане капером на службі Англії.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Щоб Джек оцінив королівську службу як волю, от вуже казки.
ЛОРД БЕКЕТ: Воля! Джек Горобець умираючий вид, світ усі тесніше, білих плям на карті усе менше. Джек повинний знайти місце в світі або загинути. Ваші долі схожі Містер ТЕРНЕР, вам і вашій нареченій погрожує шибениця.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Хочете взяти і Джека і Перлину.
ЛОРД БЕКЕТ: Перлину?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Майно яким він володіє.
ЛОРД БЕКЕТ: Судно, що ви, ні мова йде про предмет куди менше але все-таки більш вагомим, про те що ГОРОБЕЦЬ постійно зберігає при собі - про компас . А-аа, ви знайте про нього, привезіть цей компас - лишитеся жити.
(На Кораблі Джека.)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Куди це ром вічно зникає?! ОСЬ куди!
КОМАНДА: Хрр...хрр...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Вільно други!
(Джек йде вниз у трюм, Джек відкриває двері, входить помічає стійку пляшок)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Аааага...
ПРИХЛОП: ТЕРМІН ВИЙШЛО ДЖЕК!!!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ПРИХЛОП!!! Білл Тернер?!
ПРИХЛОП: Ти зберігся!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ : Я сплю?!
ПРИХЛОП: Ні.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так і знав!!!
ПРИХЛОП: Ти повернув Перлину.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: И дехто допоміг мені в цій справі, твій син
ПРИХЛОП: ВІЛЬЯМ!!! І він у пірати пішов...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Навіщо явив сюди свої поліпи?
ПРИХЛОП: Так, він послав...ДЕЙВИ ДЖОНС.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Аааа...злий дух моря, він змусив тебя служити йому а?
ПРИХЛОП: Я захотів, я шкодую що брав участь у бунті проти тебе Джек, але я заступився за тебе і справа повернулася круто. Мене прив'язали до ядра, я лишився на дні океану, під жахливим гнітом водяної товщі, не рухатись, не вмерти Джеку. І я подумав що навіть тінь надії на рятування того коштує, заради її я віддав би усі.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: На что тільки не йдуть люди що б уникнути долі, що не минається.
ПРИХЛОП: ТИ угоду з ним уклав!!! Він підняв Жемчюжину з дна, 13 років ти був капітаном...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НУ якщо справді я...
ПРИХЛОП: ...тобі не отвертеться від цього, ціна твого договору теж що і мого: одна душа, сто років служби на його кораблі.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Але на Летучому Голанце вже є капітан так що...
ПРИХЛОП: ТЕ ТОДІ КАЮК ТОБІ! Жахливе чудовисько Джонса знайде тебе, і потягне Перлину в безодню дев'ятих морів.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Незнаєш коли Джонс випустить із клітки свою звіринку?
ПРИХЛОП: Я вже сказав Джеку, твій термін вийшов. ВІН уже нишпорить, їм пренадлежить нескориме бажання зжерти власника чорної мітки.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Свистати всіх наверх! Жваво, жваво, треба шевилится, ВСТАВАЙТЕ!!
ГИББС: А шлях якій?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ААА...ооо...прочь до суші
ГИББС: У який порт?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я не сказав у порт, до суші до берега.
(Знову наша мавпочка пустує, цього разу забирає капелюх Джека, і викидає у воду)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ:ШШШШ.
ГИББС: КАПЕЛЮХ ДЖЕКА!!!Принести її...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НІ, НІ чорт із нею! УПЕРЕД!
ГИББС: До вітру тримати, по місцях!! ДЖЕК!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Чшии!
ГИББС: В ім'я материнської любові Джек, хто за нами женеться!?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ніхто...
Далі буде...
Хочу придупредить, имя Прихлопа я так и оставила, поскульку на укр. это имя звучит как: "ПРИПЛЮСНУТИЙ"
- Лina
- Контактная информация:
СТРАЖНИК: Стійте вам туди не можна!
ГУБЕРНАТОР СУОН: Йому можна, повірте.
СТРАЖНИК: Містер СУОН...
ГУБЕРНАТОР СУОН: ГУБЕРНАТОР СУОН друг, чи я перуку нашу щоб голова не мерзнула.
ЭЛ СУОН:...компас Джека, навіщо він Беккету?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Я не знаю, я повинен знайти Джека й умовити його повернутися в порт Роял, і тоді з нас знімуть обвинувачення.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ніі!!!! Нам треба знайти інший спосіб повернути тобі волю.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ви недокрутитеся або Джеку мені?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ви готові ризикнути заради нього життям, але навряче він ризикне своєю заради іншого. Таак...де ж цей пес із ключами.
ЭЛ СУОН: Я в тебе вірю, у вас обох. Де ж шукати його.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Тортуга. Почну з її і буду шукати Джека поки не знайду, і відразу кинуся сюди що б женитися.
ЭЛ СУОН: Поспішиш?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Якщо ти захочеш стати моєю.
ЭЛ СУОН: Я стала б твоєю якщо б не решітка. Я почекаю.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Не зводь око з горизонту.
ВИВІТРЕНИЙ МОРЯК: Капітан Джек Горобець, повинен два дублони, чув він здохнув.
НА ПОЛОВИНУ-СЛІПИЙ: У Сінгапуру як я чув, п'яний, рот до ушей, ясна справа Джек Горобець як пит дати в Сінгапурі.
ЖИЗЕЛЬ: Джек Горобець...
СКАРЛЕТ: ...він не заглядав з місяць,
ЖИЗЕЛЬ: Коли знайдеш його передай від мене... (Бєдний Уилл)
ЧОРНИЙ ПІРАТ: На рахунок Горобця не скажу, але отут є острів ледве південніше я там обмінюю спеції...хм...на человеченку, не знаю про Джека, але судно там коштує, у нього вітрила чорні.
Мій брат тебе відвезе.
(У човні)
УИЛЛ ТЕРНЕР: у чому справа берег далеко!
БРАТ ЧОРНОГО ПІРАТА: Відповідає йому..(перекладу не підлягає)
УИЛЛ ТЕРНЕР: Що?
БРАТ ЧОРНОГО ПІРАТА: Відповідає йому.(перекладу не підлягає)
(Уил вистрибує з човна і пливе до берега)
УИЛЛ ТЕРНЕР: ДЖЕК! ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ! МАРТІ, КОТОН, хто-небудь.
ПАПУГА КОТОНУ: Кар...
УИЛЛ ТЕРНЕР: А-а...знайома міна
ПАПУГА КОТОНУ: Кар...Не їж мене!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Навіщо мені тебе Їсти?!
ПАПУГА КОТОНУ: Не їж мене...не їж мене...Ні!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ну так, тут перебувають павуки і змії, але це не... ГИББС.
(Уилл знаходить мотузку весящую на дереві, Уилл випливає по мотузці на кінці якої фляжка Гиббса
Уилл не зауважує людини сидячого поруч з великим деревом, людські очі відкриваються. Уилл помічає його, робить крок назад і потрапляє у пастку, )
УИЛЛ ТЕРНЕР: ...ну ,ну підходьте, ну, ну до мене, на...ну ж.
ЛЮДОЖЕРИ: Хм...
(Людожер из кісткою у носі за допомогою палици та дротика, усипляе Уилла)
ТРОН ОСТРОВА ЛЮДОЖЕРА
[УИЛЛ приведений до Джеку, що сидить у троні]
ЛЮДОЖЕР: Коври коври тей тана!
УИЛЛ ТЕРНЕР: ДЖЕК, ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ!!! Ха-ха-ха ну як же я рад побачити тебе ха-ха-ха... Джек я УИЛЛ! УИЛЛ ТЕРНЕР!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Осі хау!?
ЛЮДОЖЕР: Им на да, исиси!
ЛЮДОЖЕРИ: ИСИСИ...
УИЛЛ ТЕРНЕР: Скажи їм відпустити мене!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Кау лалам, лам пики-пики, лам винси, винси. Лам сей-сей... юнекей, сиптей.
ЛЮДОЖЕРИ: ААААААА....
УИЛЛ ТЕРНЕР: ДЖЕК! Твій компас він потрібний щоб врятувати Элизабет, нас заарештували за допомогу тобі, їй погрожує шибениця.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Сен-сей шуп-шуп ша смала-лама шуку, СМЕКНУЛИ! Луки-луки.
ЛЮДОЖЕРИ: Луки-луки
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ВРЯТУЙ МЕНЕ!!!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек що ти сказав їм!? НІІ! А як же Элизабет! Джек...!!
Далі буде...
ГУБЕРНАТОР СУОН: Йому можна, повірте.
СТРАЖНИК: Містер СУОН...
ГУБЕРНАТОР СУОН: ГУБЕРНАТОР СУОН друг, чи я перуку нашу щоб голова не мерзнула.
ЭЛ СУОН:...компас Джека, навіщо він Беккету?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Я не знаю, я повинен знайти Джека й умовити його повернутися в порт Роял, і тоді з нас знімуть обвинувачення.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ніі!!!! Нам треба знайти інший спосіб повернути тобі волю.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ви недокрутитеся або Джеку мені?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ви готові ризикнути заради нього життям, але навряче він ризикне своєю заради іншого. Таак...де ж цей пес із ключами.
ЭЛ СУОН: Я в тебе вірю, у вас обох. Де ж шукати його.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Тортуга. Почну з її і буду шукати Джека поки не знайду, і відразу кинуся сюди що б женитися.
ЭЛ СУОН: Поспішиш?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Якщо ти захочеш стати моєю.
ЭЛ СУОН: Я стала б твоєю якщо б не решітка. Я почекаю.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Не зводь око з горизонту.
ВИВІТРЕНИЙ МОРЯК: Капітан Джек Горобець, повинен два дублони, чув він здохнув.
НА ПОЛОВИНУ-СЛІПИЙ: У Сінгапуру як я чув, п'яний, рот до ушей, ясна справа Джек Горобець як пит дати в Сінгапурі.
ЖИЗЕЛЬ: Джек Горобець...
СКАРЛЕТ: ...він не заглядав з місяць,
ЖИЗЕЛЬ: Коли знайдеш його передай від мене... (Бєдний Уилл)
ЧОРНИЙ ПІРАТ: На рахунок Горобця не скажу, але отут є острів ледве південніше я там обмінюю спеції...хм...на человеченку, не знаю про Джека, але судно там коштує, у нього вітрила чорні.
Мій брат тебе відвезе.
(У човні)
УИЛЛ ТЕРНЕР: у чому справа берег далеко!
БРАТ ЧОРНОГО ПІРАТА: Відповідає йому..(перекладу не підлягає)
УИЛЛ ТЕРНЕР: Що?
БРАТ ЧОРНОГО ПІРАТА: Відповідає йому.(перекладу не підлягає)
(Уил вистрибує з човна і пливе до берега)
УИЛЛ ТЕРНЕР: ДЖЕК! ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ! МАРТІ, КОТОН, хто-небудь.
ПАПУГА КОТОНУ: Кар...
УИЛЛ ТЕРНЕР: А-а...знайома міна
ПАПУГА КОТОНУ: Кар...Не їж мене!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Навіщо мені тебе Їсти?!
ПАПУГА КОТОНУ: Не їж мене...не їж мене...Ні!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ну так, тут перебувають павуки і змії, але це не... ГИББС.
(Уилл знаходить мотузку весящую на дереві, Уилл випливає по мотузці на кінці якої фляжка Гиббса
Уилл не зауважує людини сидячого поруч з великим деревом, людські очі відкриваються. Уилл помічає його, робить крок назад і потрапляє у пастку, )
УИЛЛ ТЕРНЕР: ...ну ,ну підходьте, ну, ну до мене, на...ну ж.
ЛЮДОЖЕРИ: Хм...
(Людожер из кісткою у носі за допомогою палици та дротика, усипляе Уилла)
ТРОН ОСТРОВА ЛЮДОЖЕРА
[УИЛЛ приведений до Джеку, що сидить у троні]
ЛЮДОЖЕР: Коври коври тей тана!
УИЛЛ ТЕРНЕР: ДЖЕК, ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ!!! Ха-ха-ха ну як же я рад побачити тебе ха-ха-ха... Джек я УИЛЛ! УИЛЛ ТЕРНЕР!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Осі хау!?
ЛЮДОЖЕР: Им на да, исиси!
ЛЮДОЖЕРИ: ИСИСИ...
УИЛЛ ТЕРНЕР: Скажи їм відпустити мене!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Кау лалам, лам пики-пики, лам винси, винси. Лам сей-сей... юнекей, сиптей.
ЛЮДОЖЕРИ: ААААААА....
УИЛЛ ТЕРНЕР: ДЖЕК! Твій компас він потрібний щоб врятувати Элизабет, нас заарештували за допомогу тобі, їй погрожує шибениця.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Сен-сей шуп-шуп ша смала-лама шуку, СМЕКНУЛИ! Луки-луки.
ЛЮДОЖЕРИ: Луки-луки
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ВРЯТУЙ МЕНЕ!!!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек що ти сказав їм!? НІІ! А як же Элизабет! Джек...!!
Далі буде...
- Лina
- Контактная информация:
УВ'ЯЗНЕНІ:...ми не кусаємося...давай, давай підійди, хоч пощупаємо, будь розумніцей піди сюди...
ГУБЕРНАТОР СУОН: Йдемо скоріше!
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Поясниш що відбувається?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Для короля наше ім'я не порожній звук, тебе переправлять в Англію, капітан мій друг.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: ЩО! Ні, Уилл відшукає Джека!
ГУБЕРНАТОР СУОН: Нерозумно покладатися на Вільяма Тернера! Йдемо!
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Він чесний ти повинен довіряти йому!
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ох...кинь наївність тут не доречна! Беккет говорив про помилування одного, і мова йшла про Джека Горобці. Уилл досягне мети, а мою дочку все рівно страчують на шибениці в мене на очах. Не припущу!!! Можливо я доб'юся справедливого суду над Уилам, якщо він повернеться.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: АЛЕ суд відправить Уила на страту.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Тоді тобі нічого тут робити!
ГУБЕРНАТОР СУОН: Чекай у кареті! Капітан, капітан...О господи...
МЕРСЕР: Здрастье Губернатор. От лихо, я знайшов це, адресат КОРОЛЬ, ваш лист?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ні, ніі... Элизабет! Що ви робиті!!!
МЕРСЕР: ДЕ ВОНА!?
ГУБЕРНАТОР СУОН: ХТО???
ЛОРД БЕКЕТТ: Ви теж вважайте що борг, честь, і інша дурниця, більше не в честі в цьому світі?
ЭЛИЗАБНТ СУОН: А що в честі?
ЛОРД БЕКЕТТ: Одні лише гроші, влада, могутність...
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Тоді, сподіваюся нам удасться прийти до угоди. Я пропоную угоду.
ЛОРД БЕКЕТТ: Слухаю вас. Я УВАЖНО СЛУХАЮ!
ЭЛИЗАБНТ СУОН: На цьому свідоцтві є підпис короля.
ЛОРД БЕКЕТТ: Так, але без мого підпису воно не дійсно.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Інакше мене і сліду нема! Ви доручили Уилу добути компас Джека Горобця, від нього одне зло.
ЛОРД БЕКЕТТ: Я не розумію!?
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Я була на Исло Де Муерте, і бачила скарб своїми очами, випливає дещо врахувати...
ЛОРД БЕКЕТТ: Аааа...ясно, вважаючи що компас указує на Исло Де Муерте, ви вирішили врятувати мене від моторошної долі. Не хвилютесь. Мені не потрібно прокляте золото ацтеків, і я не настільки обмежений у прагненнях, у цих водах схована не одна скринька із скарбами, ви можете запропонувати ще що-небудь.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Врахуйте при розрахунках те що ви позбавили мене шлюбній ночі.
ЛОРД БЕКЕТТ: Ну як же, перервана весілля, чи поворот долі? Ви докладайте не мало зусиль заради Джека Горобця.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: ЦЕ НЕ ДЛЯ ДЖЕКА!
ЛОРД БЕКЕТТ: Ось як, містер Тернер одержить волю якщо я, одержу той компас, врахуйте це при наших розрахунках.
РАГЕТТИ: Тільки силой добродії удалося піти з острогу!
ПИНТЕЛ: Скоріше силою моєї світлої голівоньки. Хіба ні цуцик!?
РАГЕТТИ: А якщо розумні думки сам господь бог уселив тобі, і я не стану красти карабиль!
ПИНТЕЛ: Це не крадіжка а порятунок! ТИ що сліпий?
РАГЕТТИ: Я тепер смертний і живий повинний боротися за свою душу!
ПИНТЕЛ: Ти читати не вмієш!!
РАГЕТТИ: Це біблія, старання в рахунок йде.
ПИНТЕЛ: Дивитися навмисно в біблію!? Гріхом несе, тільки мінус тобі...
СОБАЧКА З КЛЮЧАМИ:ГАВ. Гав!!
ПИНТЕЛ: ДИВИСЯ!!! Ось вона!
(СОБАЧКА З КЛЮЧАМИ стрибає у воду і пливе до корабля)
РАГЕТТИ: Що це з ним!?
ПИНТЕЛ: Морського кота погнав...ха-ха-ха.
РАГЕТТИ: ха-ха-ха....немає там котів!
(обидва сміються, собака досягає берега й оглядається назад, їхній човен перекидається через накат хвилі, вони переходять убрід до берега)
ПИНТЕЛ: Хахахахахаха. ВІН НАШ, бери не хочу!!!
РАГЕТТИ: Тим більше незабаром приплив! Ну порятунок корабля справа блага!
ПИНТЕЛ: Точно помітив! Ха-ха-ха...
РАГЕТТИ: Треба б закінчити цю справу скоріше! А те в нас і так стільки гріхів на душі!
ПИНТЕЛ: Свята істина!!!
[людожери б'ють у барабани, Джек перебуває в троні, людожер передає йому намисто з людських пальців ніг]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: СПАСИБІ.
[дві сферичних клітки шести Черних членів екіпажа Перлини підвішені за мотузки над глибокою прірвою]
УИЛЛ ТЕРНЕР: Чому він так з нами якщо Джек їхній вождь!?
ГИББС: ТАК, людожери призначили його, але він буде вождем поки поводиться як вождь.
УИЛЛ ТЕРНЕР: У нього немає вибору? Значить його доля не краще нашої...
ГИББС: ГІРШЕ, як виявилося. Ці людожери думають що Джек – БОГ, з людським виглядом, і хочуть звільнити його дух, з темниці тлінної плоті.
[Хлопок кусає пальці Гиббса, щоб ілюструвати тільки що сказані слова]
ГИББС: Ааа!!! Сдурів?! Його зажарять і з'їдять.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Де інши члени команди?
ГИББС: ХМ. Ці клітки бачиш? Кісти свіженьки, обгризені. Незабаром почнуть трапезу. Барабани змовкнуть. І попрощаємося з Джеком.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ну тоді не варто сидіти сложа руки.
Далі буде...
ГУБЕРНАТОР СУОН: Йдемо скоріше!
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Поясниш що відбувається?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Для короля наше ім'я не порожній звук, тебе переправлять в Англію, капітан мій друг.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: ЩО! Ні, Уилл відшукає Джека!
ГУБЕРНАТОР СУОН: Нерозумно покладатися на Вільяма Тернера! Йдемо!
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Він чесний ти повинен довіряти йому!
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ох...кинь наївність тут не доречна! Беккет говорив про помилування одного, і мова йшла про Джека Горобці. Уилл досягне мети, а мою дочку все рівно страчують на шибениці в мене на очах. Не припущу!!! Можливо я доб'юся справедливого суду над Уилам, якщо він повернеться.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: АЛЕ суд відправить Уила на страту.
ГУБЕРНАТОР СУОН: Тоді тобі нічого тут робити!
ГУБЕРНАТОР СУОН: Чекай у кареті! Капітан, капітан...О господи...
МЕРСЕР: Здрастье Губернатор. От лихо, я знайшов це, адресат КОРОЛЬ, ваш лист?
ГУБЕРНАТОР СУОН: Ні, ніі... Элизабет! Що ви робиті!!!
МЕРСЕР: ДЕ ВОНА!?
ГУБЕРНАТОР СУОН: ХТО???
ЛОРД БЕКЕТТ: Ви теж вважайте що борг, честь, і інша дурниця, більше не в честі в цьому світі?
ЭЛИЗАБНТ СУОН: А що в честі?
ЛОРД БЕКЕТТ: Одні лише гроші, влада, могутність...
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Тоді, сподіваюся нам удасться прийти до угоди. Я пропоную угоду.
ЛОРД БЕКЕТТ: Слухаю вас. Я УВАЖНО СЛУХАЮ!
ЭЛИЗАБНТ СУОН: На цьому свідоцтві є підпис короля.
ЛОРД БЕКЕТТ: Так, але без мого підпису воно не дійсно.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Інакше мене і сліду нема! Ви доручили Уилу добути компас Джека Горобця, від нього одне зло.
ЛОРД БЕКЕТТ: Я не розумію!?
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Я була на Исло Де Муерте, і бачила скарб своїми очами, випливає дещо врахувати...
ЛОРД БЕКЕТТ: Аааа...ясно, вважаючи що компас указує на Исло Де Муерте, ви вирішили врятувати мене від моторошної долі. Не хвилютесь. Мені не потрібно прокляте золото ацтеків, і я не настільки обмежений у прагненнях, у цих водах схована не одна скринька із скарбами, ви можете запропонувати ще що-небудь.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: Врахуйте при розрахунках те що ви позбавили мене шлюбній ночі.
ЛОРД БЕКЕТТ: Ну як же, перервана весілля, чи поворот долі? Ви докладайте не мало зусиль заради Джека Горобця.
ЭЛИЗАБНТ СУОН: ЦЕ НЕ ДЛЯ ДЖЕКА!
ЛОРД БЕКЕТТ: Ось як, містер Тернер одержить волю якщо я, одержу той компас, врахуйте це при наших розрахунках.
РАГЕТТИ: Тільки силой добродії удалося піти з острогу!
ПИНТЕЛ: Скоріше силою моєї світлої голівоньки. Хіба ні цуцик!?
РАГЕТТИ: А якщо розумні думки сам господь бог уселив тобі, і я не стану красти карабиль!
ПИНТЕЛ: Це не крадіжка а порятунок! ТИ що сліпий?
РАГЕТТИ: Я тепер смертний і живий повинний боротися за свою душу!
ПИНТЕЛ: Ти читати не вмієш!!
РАГЕТТИ: Це біблія, старання в рахунок йде.
ПИНТЕЛ: Дивитися навмисно в біблію!? Гріхом несе, тільки мінус тобі...
СОБАЧКА З КЛЮЧАМИ:ГАВ. Гав!!
ПИНТЕЛ: ДИВИСЯ!!! Ось вона!
(СОБАЧКА З КЛЮЧАМИ стрибає у воду і пливе до корабля)
РАГЕТТИ: Що це з ним!?
ПИНТЕЛ: Морського кота погнав...ха-ха-ха.
РАГЕТТИ: ха-ха-ха....немає там котів!
(обидва сміються, собака досягає берега й оглядається назад, їхній човен перекидається через накат хвилі, вони переходять убрід до берега)
ПИНТЕЛ: Хахахахахаха. ВІН НАШ, бери не хочу!!!
РАГЕТТИ: Тим більше незабаром приплив! Ну порятунок корабля справа блага!
ПИНТЕЛ: Точно помітив! Ха-ха-ха...
РАГЕТТИ: Треба б закінчити цю справу скоріше! А те в нас і так стільки гріхів на душі!
ПИНТЕЛ: Свята істина!!!
[людожери б'ють у барабани, Джек перебуває в троні, людожер передає йому намисто з людських пальців ніг]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: СПАСИБІ.
[дві сферичних клітки шести Черних членів екіпажа Перлини підвішені за мотузки над глибокою прірвою]
УИЛЛ ТЕРНЕР: Чому він так з нами якщо Джек їхній вождь!?
ГИББС: ТАК, людожери призначили його, але він буде вождем поки поводиться як вождь.
УИЛЛ ТЕРНЕР: У нього немає вибору? Значить його доля не краще нашої...
ГИББС: ГІРШЕ, як виявилося. Ці людожери думають що Джек – БОГ, з людським виглядом, і хочуть звільнити його дух, з темниці тлінної плоті.
[Хлопок кусає пальці Гиббса, щоб ілюструвати тільки що сказані слова]
ГИББС: Ааа!!! Сдурів?! Його зажарять і з'їдять.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Де інши члени команди?
ГИББС: ХМ. Ці клітки бачиш? Кісти свіженьки, обгризені. Незабаром почнуть трапезу. Барабани змовкнуть. І попрощаємося з Джеком.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ну тоді не варто сидіти сложа руки.
Далі буде...
- Лina
- Контактная информация:
[б'ють барабани людожерів]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ:Гей! Ні, ні! Гей! БІЛЬШЕ ДРОВ! Велике багаття, ВЕЛИКЕ ПОЛУМ'Я! Я адже вождь, хочу велике полум'я, давайте! Гей! БІЛЬШЕ ДРОВ!
(Людожери, що коштують біля Джека йдуть до багаття і кидають у нього велику колоду, обертається і виявляють що Джек пропав. Далі Джек намагається збігти з острова і зайшовши в хатину в пошуках чогось що коштує, знаходить мотузку, зупиняється і помічає що на мішку лежать банки з перцем бере одну і бачить що на ній штамп Остиндийской Компанії, прихоплює її виходить, і бачить що його вже чекає ціле плем'я людожерів)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ОХ. ЗАРАЗА!
[Джек кидає моток мотузки, і перчить собі пахви]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ:[/I ]ДЛЯ ГОСТРОТИ! А?
(Далі Джек уже прив'язаний до бамбукової пальці, і людожери несуть його до багаття)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ВІДМІННО!
[чоловіки починають качати клітки надзвичайно широкими дугами, обидві клітки нарешті досягають скелі хапаються за лози і висять на скелі]
ГИББС: Ноги в діри і крокуйте!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Не задаватися! З кораблем не попоратися якщо хтось відстане!
П'ЯВКА: По правді стільки народу не потрібно вистачить і шістьох! Про, це я даремно!
УИЛЛ ТЕРНЕР: УПЕРЕД!
[кожна група в клітках починають змагатися проти один одного на скелі]
ГИББС: ЖИВЕ! ЖИВЕ! ЩО каші мало їли!
(Людожер йде в уздовж моста)
УИЛЛ ТЕРНЕР: ТИХО! СТІП! Т-шш! СТІП! ТИХО! Тс-шш стіп
(одна група в клітки вирішує ризикнути і підніматися, незважаючи на людожера, П'ЯВКА не помічаючи хапається за змію замість лози)
П'ЯВКА: АААА! Змія!
[П'явка змію відпускає, їхня клітка падає, мотузки відриваються, і вони падають у низ, ну природно людожер помічає їх]
ЛЮДОЖЕР: А-а! Фай-фай!
[ людожер прибігає з моста, щоб повідомити іншим людожерам що чоловіки в клітках, збігають]
ЛЮДОЖЕР: Далатазо! Далетазо! Хей ва хако Сей-цей
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НУ тоді в погоню! Сен ала!
(людожери тікають у погоню, а смолоскип кинутий одним з людожерів підпалює багаття)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ні, немає! Гей! Ні, ні! ПРИКРО!
[Джек даремно дує на дерево, що запалюється, ]
[ Клітка з командою досягає вершини скелі]
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ріж мотузку, камінь потрібний!
(Джек разкачиваеться на бамбуковій тичині над багаттям щоб звільнитися, тичина злітає з опор, і Джек падає на землю, звільняет ноги і тікає прив'язаний до бамбукової тичини)
(Уилл і команда змогли розрізати мотузку єднальну клітку зі скелею)
УИЛЛ ТЕРНЕР: Котити клітку!
(Команда пересуваючи клітку, відривається від толпи людожерів, клітка скочується з обриву, і наприкінці шляху зіштовхується з деревом)
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ноги в щілині скоріше!
ГИББС: Чули! Пидняли її як дама спідниці!
[чоловіки починають працювати ногами, що стирчать із клітки, МАРТИ теж біжить але через короткі ніжки не досягає землі]
(Джек біжить усе ще прив'язаний до тичини, пробігаючи міст намагається звільнитися, і помічає хлопчика з ножем і виделкою в руках, Джек вихоплює в хлопчика ніж і починає різати мотузку, хлопчик тікає, а Джек знову помічає двох жінок які тримають фрукти, Джек трохи психанув і накинувся на них вістрям бамбукової тростини, але простромлює кокосовий горіх у стосі біля краю скелі, Джек смекнул що кокос можна кинути...ну і кинув у цих людожерок, однак одна з жінок не дає кокосу потрапити в її обличчя)
( Команда усе ще в клітці, тікає від переслідувачів)
УИЛЛ ТЕРНЕР: БІЖИМО!
(Команда не помічаючи обриву падає в ріку, клітка розламується)
ГИББС: Сюди хлопці!
(Людожери наздоганяють обрив і кидають списа в чоловіків у воді, однак чоловіка плавають краще)
ГИББС: СЮДИ!
(Чоловіки вдало ховаються в пешірці, у той час прибігає хлопчик і повідомляє що Джек збіг, людожери побігли в погоню за Джеком)
(Людожерки, кидають у Джека фрукти, Джек відхиляється, численні фрукти нанизуються на бамбукову тростину прив'язану до Джека)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: СТОЯТИ!
(Жінки зупинятися, а Джек стає схожий на фруктовий шашлик, Джек стрибає за допомогою тичини через прірву, приземляється на самому краї протилежного обриву, елі відновивши рівновагу Джек хотіл вже ступнути, але фрукти нанизані на бамбукову тростину стали скативаться у низ, Джек теряе рівновагу і падає в прірву, зачіпаючись тростиною за два виступаючих обриви, мотузка через силу ваги Джека розплутується, і Джек висить підв'язаний за ногу . Людожерки равнодушно ідуть від прірви)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ЗАРАЗА!
(далі падіння Джека було бистрішим, поламавши 6 мостів, удало падає на землю, фрукти і тростина теж)
(Рагетти і Папуга знаходяться на борті Чорної Жемчужены, Пинтел на березі)
ПИНТЕЛ: Гєй, ТАМ! ШВАРТ ВІДДАЙ! ШВАРТ ВІДДАЙ!
(Наша мавпочка знову веселитися, цього разу вона схоплює дерев'яне око Рагетти)
РАГЕТТИ: Ох! Тварюка волохатий, ВІДДАЙ! Не псуй око! ЯК МЕНІ БУТИ ВІН СПЕР МОЄ ОКО!
ПИНТЕЛ: Дістав зі своїм оком...
ГИББС: Відмінно пол справи зроблена!
ПИНТЕЛ: Ми спеціально старалися, знали що ви повернетеся!
ГИББС: Піднімайтеся на судно!
УИЛЛ ТЕРНЕР: А як же Джек? Треба довідатися що з ним!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Гей!
(Джек вибігає через гору, за ним велика юрба людожерів)
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Усі на борт.
ГИББС: Скоріше піднімаємося! Рубати канати!
(собака (уже без ключиків) гавкає на Джека)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Флафик! Аааа... Діти мої – на жаль! Вам запам'ятатися день коли вами ледве не був з'їдений...
(Джека накриває велика хвиля)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ...капітан Джек Горобець.
(Джек поднімаеться на борт, а юрба людожерів замовкає, почувши собачий гавкіт, повертатися до неї, собака замовкає і тікає, юрба за нею).
Далі буде...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ:Гей! Ні, ні! Гей! БІЛЬШЕ ДРОВ! Велике багаття, ВЕЛИКЕ ПОЛУМ'Я! Я адже вождь, хочу велике полум'я, давайте! Гей! БІЛЬШЕ ДРОВ!
(Людожери, що коштують біля Джека йдуть до багаття і кидають у нього велику колоду, обертається і виявляють що Джек пропав. Далі Джек намагається збігти з острова і зайшовши в хатину в пошуках чогось що коштує, знаходить мотузку, зупиняється і помічає що на мішку лежать банки з перцем бере одну і бачить що на ній штамп Остиндийской Компанії, прихоплює її виходить, і бачить що його вже чекає ціле плем'я людожерів)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ОХ. ЗАРАЗА!
[Джек кидає моток мотузки, і перчить собі пахви]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ:[/I ]ДЛЯ ГОСТРОТИ! А?
(Далі Джек уже прив'язаний до бамбукової пальці, і людожери несуть його до багаття)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ВІДМІННО!
[чоловіки починають качати клітки надзвичайно широкими дугами, обидві клітки нарешті досягають скелі хапаються за лози і висять на скелі]
ГИББС: Ноги в діри і крокуйте!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Не задаватися! З кораблем не попоратися якщо хтось відстане!
П'ЯВКА: По правді стільки народу не потрібно вистачить і шістьох! Про, це я даремно!
[кожна група в клітках починають змагатися проти один одного на скелі]
ГИББС: ЖИВЕ! ЖИВЕ! ЩО каші мало їли!
(Людожер йде в уздовж моста)
УИЛЛ ТЕРНЕР: ТИХО! СТІП! Т-шш! СТІП! ТИХО! Тс-шш стіп
(одна група в клітки вирішує ризикнути і підніматися, незважаючи на людожера, П'ЯВКА не помічаючи хапається за змію замість лози)
П'ЯВКА: АААА! Змія!
[П'явка змію відпускає, їхня клітка падає, мотузки відриваються, і вони падають у низ, ну природно людожер помічає їх]
ЛЮДОЖЕР: А-а! Фай-фай!
[ людожер прибігає з моста, щоб повідомити іншим людожерам що чоловіки в клітках, збігають]
ЛЮДОЖЕР: Далатазо! Далетазо! Хей ва хако Сей-цей
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: НУ тоді в погоню! Сен ала!
(людожери тікають у погоню, а смолоскип кинутий одним з людожерів підпалює багаття)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ні, немає! Гей! Ні, ні! ПРИКРО!
[Джек даремно дує на дерево, що запалюється, ]
[ Клітка з командою досягає вершини скелі]
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ріж мотузку, камінь потрібний!
(Джек разкачиваеться на бамбуковій тичині над багаттям щоб звільнитися, тичина злітає з опор, і Джек падає на землю, звільняет ноги і тікає прив'язаний до бамбукової тичини)
(Уилл і команда змогли розрізати мотузку єднальну клітку зі скелею)
УИЛЛ ТЕРНЕР: Котити клітку!
(Команда пересуваючи клітку, відривається від толпи людожерів, клітка скочується з обриву, і наприкінці шляху зіштовхується з деревом)
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ноги в щілині скоріше!
ГИББС: Чули! Пидняли її як дама спідниці!
[чоловіки починають працювати ногами, що стирчать із клітки, МАРТИ теж біжить але через короткі ніжки не досягає землі]
(Джек біжить усе ще прив'язаний до тичини, пробігаючи міст намагається звільнитися, і помічає хлопчика з ножем і виделкою в руках, Джек вихоплює в хлопчика ніж і починає різати мотузку, хлопчик тікає, а Джек знову помічає двох жінок які тримають фрукти, Джек трохи психанув і накинувся на них вістрям бамбукової тростини, але простромлює кокосовий горіх у стосі біля краю скелі, Джек смекнул що кокос можна кинути...ну і кинув у цих людожерок, однак одна з жінок не дає кокосу потрапити в її обличчя)
( Команда усе ще в клітці, тікає від переслідувачів)
УИЛЛ ТЕРНЕР: БІЖИМО!
(Команда не помічаючи обриву падає в ріку, клітка розламується)
ГИББС: Сюди хлопці!
(Людожери наздоганяють обрив і кидають списа в чоловіків у воді, однак чоловіка плавають краще)
ГИББС: СЮДИ!
(Чоловіки вдало ховаються в пешірці, у той час прибігає хлопчик і повідомляє що Джек збіг, людожери побігли в погоню за Джеком)
(Людожерки, кидають у Джека фрукти, Джек відхиляється, численні фрукти нанизуються на бамбукову тростину прив'язану до Джека)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: СТОЯТИ!
(Жінки зупинятися, а Джек стає схожий на фруктовий шашлик, Джек стрибає за допомогою тичини через прірву, приземляється на самому краї протилежного обриву, елі відновивши рівновагу Джек хотіл вже ступнути, але фрукти нанизані на бамбукову тростину стали скативаться у низ, Джек теряе рівновагу і падає в прірву, зачіпаючись тростиною за два виступаючих обриви, мотузка через силу ваги Джека розплутується, і Джек висить підв'язаний за ногу . Людожерки равнодушно ідуть від прірви)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ЗАРАЗА!
(далі падіння Джека було бистрішим, поламавши 6 мостів, удало падає на землю, фрукти і тростина теж)
(Рагетти і Папуга знаходяться на борті Чорної Жемчужены, Пинтел на березі)
ПИНТЕЛ: Гєй, ТАМ! ШВАРТ ВІДДАЙ! ШВАРТ ВІДДАЙ!
(Наша мавпочка знову веселитися, цього разу вона схоплює дерев'яне око Рагетти)
РАГЕТТИ: Ох! Тварюка волохатий, ВІДДАЙ! Не псуй око! ЯК МЕНІ БУТИ ВІН СПЕР МОЄ ОКО!
ПИНТЕЛ: Дістав зі своїм оком...
ГИББС: Відмінно пол справи зроблена!
ПИНТЕЛ: Ми спеціально старалися, знали що ви повернетеся!
ГИББС: Піднімайтеся на судно!
УИЛЛ ТЕРНЕР: А як же Джек? Треба довідатися що з ним!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Гей!
(Джек вибігає через гору, за ним велика юрба людожерів)
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Усі на борт.
ГИББС: Скоріше піднімаємося! Рубати канати!
(собака (уже без ключиків) гавкає на Джека)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Флафик! Аааа... Діти мої – на жаль! Вам запам'ятатися день коли вами ледве не був з'їдений...
(Джека накриває велика хвиля)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ...капітан Джек Горобець.
(Джек поднімаеться на борт, а юрба людожерів замовкає, почувши собачий гавкіт, повертатися до неї, собака замовкає і тікає, юрба за нею).
Далі буде...
- Лina
- Контактная информация:
ГИББС: Відпливемо подалі від острова, і вийдемо у відкрите море!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так відпливемо, так підемо в море, але будемо в основному триматися на мілководді.
ГИББС: АЛЕ одне з іншим не в'яжеться, кеп!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я вірю що ви зв'яжіте, при вашому таланті містер Гиббс. Так, де ця мавпа, хочу пальнути в неї.
[галас мавпи, око Рагетти котитися по палубі, Рагетти хватає око, плює на нього і протирає рукою око, мавпа піднімається в такелаж, Джек готовится вистрілити в мавпу]
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Джек!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: А-а!
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Элизабет у небезпеці.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: За нею треба краще доглядати, може навіть тримати її у взаперті... (частково згодна з Джеком)
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Вона і так у взаперті за те що допомогла тобі!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Правильно! За свої помилки рано чи пізно доводитися сплачувати.
[Уилл бере шаблю з пояса пірата, що обернувся, і загрожує Джеку]
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Мені дуже потрібний твій компас! В обмін її звільнять.
[Джек відштовхує від себе шаблю Уилла убік]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Містер Гиббс!
ГИББС: Капітан.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Нам треба зайти в дельту ріки.
ГИББС: Нам треба...э в змісті не помішає, е.. буде не зайвим, але в загальному те не обов'язково.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ні, е...категорично гострий нестаток.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек, насправді нам треба поспішити в Порт Роял.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Вільяме, я віддам тобі компас, якщо ти допоможеш мені знайти ЦЕ.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Тобі треба знайти ключ?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ні, тобі треба знайти ключ, адже ця знахідка непрямим образом дозволить тобі виявити в ході пошуків шлях до знаходження способу для порятунку твоєї обожненої, незрівнянної коханки. Метикуєш?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Це...це врятує Элизабет?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ти багато знаєш про Дейве Джонса?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Небагато.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так, це врятує Элизабет.
(Член команди протирає борт і виявляє заховане за мотком мотузки біле плаття, далі члени команди б'ються через плаття)
БЕЛЛАМИ: Що тут відбувається? МОВЧАТИ! Якщо так сподобалось плаття краще домовитися і носити по черзі.
БЕРСАР: Справа така, сер, на борті приведення.
БЕЛЛАМИ: Так невже? І що?
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Якась злісна примара, літає серед нас, це все почувають.
ЧЛЕН КОМАНДИ: Примара нареченої, чиє весілля зірвалося, і тепер вона шукає улюбленого, що потонув.
ІНШИЙ ЧЛЕН КОМАНДИ: Девствнницой залишилася, так те. І це явно обіцяє лихо!
БЕРСАР: От, і треба викинути плаття за борт і дух піде за ним!
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Ні! Дух через це тільки озлобитися! Давайте краще з'ясуємо що вона хоче і дамо що буде потрібно!
БЕЛЛАМИ: ВИСТАЧИТЬ! Ви просто марновірні дурні в кінець репнулись! Я думаю хтось попросту проникнув на судно зайцем, молода жінка швидше за все, обшукайте судно і знайдіть її. Ну і ще вона очевидно гола.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Чому Джек битися відкритого моря?
ГИББС: Якщо вірити переказу, на службі в Дейви Джонса є чудовисько, тварина з гігантською клішнею, що здирає обличчя з кіст, і тягне кораблі на дно в безодню мороку – це КРАКЕН. Говорять сморід з його пащі, ух, забійна, і ти розстаєшся з цим життям під ревіння Кракена, відчуваючи моторошний сморід тисячі трупів. Якщо вірити переказам.
УИЛЛ ТЕРНЕР: А ключ врятує від нього?
ГИББС: Саме це Джек і хоче довідатися. Бачиш так хоче, що навіть пішов, до неї.
УИЛЛ ТЕРНЕР: До неї?
ГИББС: Так.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Друзі не бійтеся, з Тией Далмой я давно в дружбі, не розіллєш водою, ми з нею як брат із сестрою, були, у минулому, давно?
ГИББС: Я прикрию твій зад.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я більше турбуюся за перед.
ГИББС: Бережи човен!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Бережи човен!
ПИНТЕЛ: Бережи човен!
РАГЕТТИ: Бережи човен!
МАРТИ: Бережи човен!
БАВОВНЯНИЙ ПАПУГА: Бережи човен!
ТИА ДАЛМА: ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Тиа Далма.
ТИА ДАЛМА: Я знала що яким-небудь вітром тебе закидає обов'язково.
(Входить Уилл)
ТИА ДАЛМА: Ти, бачу перст долі, ти вже нею відзначений, Вільям Тернер
УИЛЛ ТЕРНЕР: Знаєш мене?
ТИА ДАЛМА: И ти впізнай мене!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Нічого йому знати! Потрібна допомога так просто ми не підемо. Я та тебе знаю!
ТИА ДАЛМА: Не так добре як хотілося б. Прошу!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Прошу!
ТИА ДАЛМА: Що за послугу, вам зробити, ум? Ти знаєш що я беру плату!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я приніс плату! Дивись! Ніжити мавпа, тобі.
ГИББС: Ні! Ви не представляйте як важко її зловить!
ТИА ДАЛМА: Так, плата гідна.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ми шукаємо цей ключ, і те що він відкриє.
ТИА ДАЛМА: Той компас, що ти виміняв у мене не вкаже тобі шлях.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Може бути, а що?
ТИА ДАЛМА: А-а, Джек Горобець не знає чого він хоче, чи ти знаєш але боїшся в цьому зізнатися, а? Ключ цей від скрині, а в скрині є те що тобі треба! Вірно?
ГИББС: И що це?
ПИНТЕЛ: Золото! Камені, чи безхазяйне майно великої цінності!
РАГЕТТИ: Аби...не було худого.
ТИА ДАЛМА: Ви чули про Дейве Джонсе? ТАК? Морська кісточка, славна душа, але якось наткнувся на камінь спотикання всіх чоловіків.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Що це за камінь?
ТИА ДАЛМА: И правда? Що це?
ГИББС: Море?
ПИНТЕЛ: Алгебра?
РАГЕТТИ: Дихотомія добра і зла?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: БАБИ!
ТИА ДАЛМА: Так правда, закохався герой...
ГИББС: Ні, ні, ні, ні, я чув що він відданий морю.
ТИА ДАЛМА: Версій багато й усі правдиві я вкажу суть. Та жінка була те ніжною, те зла і неприборкана як океан, любов заволоділа їм, але те було така мука, що йому життя було в тягар, але усе-таки він не міг умерти.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Що, цікаво він поклав у скриню?
ТИА ДАЛМА: Своє серце....
РАГЕТТИ: Буквально чи фігурально?
ПИНТЕЛ: Не міг він буквально в скриню сунути серце, чи...
ТИА ДАЛМА: Його муки були сельніше, скромних спокус життя моряка, і він вирізував із грудей своєї серце і замкнув у скриню, а скриня ту сховав на дні, і ключ, ключ від нього завжди при ньому.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ти це знав?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Зовсім ні, я не знав де ключ, тепер ми знаємо, залишилася зайти на борт Летучого Голланца забрати ключі і ти махнеш у Порт Роял і врятуєш красуню.
ТИА ДАЛМА: Дай мені долоню.
ГИББС: ХЭ! Чорна мітка!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: У мене відмінний зір, врахуйте.
(Тиа іде в глиб хатини і щось шукає)
ТИА ДАЛМА: Так...є в мене засіб...куди я його поклала....так напевно сюди...принадність моя де ти? Я так давно не наводила тут порядок....Ти знаєш у Дейви Джонса вода, зійти на берег він може лише раз у 10 років. На суші ти в безпеці, а тому носи її із собою.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Земля...це склянка з землею.
ТИА ДАЛМА: Так.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: И що? Вона допоможе нам?
ТИА ДАЛМА: Не віриш, тоді віддай мені.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Що ти!
ТИА ДАЛМА: Значить допоможе.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Спасибі. А де Летучий Голландець, не скажеш мені?
ТИА ДАЛМА: Перст Долі!
Далі буде....
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так відпливемо, так підемо в море, але будемо в основному триматися на мілководді.
ГИББС: АЛЕ одне з іншим не в'яжеться, кеп!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я вірю що ви зв'яжіте, при вашому таланті містер Гиббс. Так, де ця мавпа, хочу пальнути в неї.
[галас мавпи, око Рагетти котитися по палубі, Рагетти хватає око, плює на нього і протирає рукою око, мавпа піднімається в такелаж, Джек готовится вистрілити в мавпу]
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Джек!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: А-а!
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Элизабет у небезпеці.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: За нею треба краще доглядати, може навіть тримати її у взаперті... (частково згодна з Джеком)
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Вона і так у взаперті за те що допомогла тобі!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Правильно! За свої помилки рано чи пізно доводитися сплачувати.
[Уилл бере шаблю з пояса пірата, що обернувся, і загрожує Джеку]
УИЛЛ ТЕРНЕТ: Мені дуже потрібний твій компас! В обмін її звільнять.
[Джек відштовхує від себе шаблю Уилла убік]
ГИББС: Капітан.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Нам треба зайти в дельту ріки.
ГИББС: Нам треба...э в змісті не помішає, е.. буде не зайвим, але в загальному те не обов'язково.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ні, е...категорично гострий нестаток.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек, насправді нам треба поспішити в Порт Роял.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Вільяме, я віддам тобі компас, якщо ти допоможеш мені знайти ЦЕ.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Тобі треба знайти ключ?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ні, тобі треба знайти ключ, адже ця знахідка непрямим образом дозволить тобі виявити в ході пошуків шлях до знаходження способу для порятунку твоєї обожненої, незрівнянної коханки. Метикуєш?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Це...це врятує Элизабет?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ти багато знаєш про Дейве Джонса?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Небагато.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так, це врятує Элизабет.
(Член команди протирає борт і виявляє заховане за мотком мотузки біле плаття, далі члени команди б'ються через плаття)
БЕЛЛАМИ: Що тут відбувається? МОВЧАТИ! Якщо так сподобалось плаття краще домовитися і носити по черзі.
БЕРСАР: Справа така, сер, на борті приведення.
БЕЛЛАМИ: Так невже? І що?
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Якась злісна примара, літає серед нас, це все почувають.
ЧЛЕН КОМАНДИ: Примара нареченої, чиє весілля зірвалося, і тепер вона шукає улюбленого, що потонув.
ІНШИЙ ЧЛЕН КОМАНДИ: Девствнницой залишилася, так те. І це явно обіцяє лихо!
БЕРСАР: От, і треба викинути плаття за борт і дух піде за ним!
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Ні! Дух через це тільки озлобитися! Давайте краще з'ясуємо що вона хоче і дамо що буде потрібно!
БЕЛЛАМИ: ВИСТАЧИТЬ! Ви просто марновірні дурні в кінець репнулись! Я думаю хтось попросту проникнув на судно зайцем, молода жінка швидше за все, обшукайте судно і знайдіть її. Ну і ще вона очевидно гола.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Чому Джек битися відкритого моря?
ГИББС: Якщо вірити переказу, на службі в Дейви Джонса є чудовисько, тварина з гігантською клішнею, що здирає обличчя з кіст, і тягне кораблі на дно в безодню мороку – це КРАКЕН. Говорять сморід з його пащі, ух, забійна, і ти розстаєшся з цим життям під ревіння Кракена, відчуваючи моторошний сморід тисячі трупів. Якщо вірити переказам.
УИЛЛ ТЕРНЕР: А ключ врятує від нього?
ГИББС: Саме це Джек і хоче довідатися. Бачиш так хоче, що навіть пішов, до неї.
УИЛЛ ТЕРНЕР: До неї?
ГИББС: Так.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Друзі не бійтеся, з Тией Далмой я давно в дружбі, не розіллєш водою, ми з нею як брат із сестрою, були, у минулому, давно?
ГИББС: Я прикрию твій зад.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я більше турбуюся за перед.
ГИББС: Бережи човен!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Бережи човен!
ПИНТЕЛ: Бережи човен!
РАГЕТТИ: Бережи човен!
МАРТИ: Бережи човен!
БАВОВНЯНИЙ ПАПУГА: Бережи човен!
ТИА ДАЛМА: ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Тиа Далма.
ТИА ДАЛМА: Я знала що яким-небудь вітром тебе закидає обов'язково.
(Входить Уилл)
ТИА ДАЛМА: Ти, бачу перст долі, ти вже нею відзначений, Вільям Тернер
УИЛЛ ТЕРНЕР: Знаєш мене?
ТИА ДАЛМА: И ти впізнай мене!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Нічого йому знати! Потрібна допомога так просто ми не підемо. Я та тебе знаю!
ТИА ДАЛМА: Не так добре як хотілося б. Прошу!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Прошу!
ТИА ДАЛМА: Що за послугу, вам зробити, ум? Ти знаєш що я беру плату!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я приніс плату! Дивись! Ніжити мавпа, тобі.
ГИББС: Ні! Ви не представляйте як важко її зловить!
ТИА ДАЛМА: Так, плата гідна.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ми шукаємо цей ключ, і те що він відкриє.
ТИА ДАЛМА: Той компас, що ти виміняв у мене не вкаже тобі шлях.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Може бути, а що?
ТИА ДАЛМА: А-а, Джек Горобець не знає чого він хоче, чи ти знаєш але боїшся в цьому зізнатися, а? Ключ цей від скрині, а в скрині є те що тобі треба! Вірно?
ГИББС: И що це?
ПИНТЕЛ: Золото! Камені, чи безхазяйне майно великої цінності!
РАГЕТТИ: Аби...не було худого.
ТИА ДАЛМА: Ви чули про Дейве Джонсе? ТАК? Морська кісточка, славна душа, але якось наткнувся на камінь спотикання всіх чоловіків.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Що це за камінь?
ТИА ДАЛМА: И правда? Що це?
ГИББС: Море?
ПИНТЕЛ: Алгебра?
РАГЕТТИ: Дихотомія добра і зла?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: БАБИ!
ТИА ДАЛМА: Так правда, закохався герой...
ГИББС: Ні, ні, ні, ні, я чув що він відданий морю.
ТИА ДАЛМА: Версій багато й усі правдиві я вкажу суть. Та жінка була те ніжною, те зла і неприборкана як океан, любов заволоділа їм, але те було така мука, що йому життя було в тягар, але усе-таки він не міг умерти.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Що, цікаво він поклав у скриню?
ТИА ДАЛМА: Своє серце....
РАГЕТТИ: Буквально чи фігурально?
ПИНТЕЛ: Не міг він буквально в скриню сунути серце, чи...
ТИА ДАЛМА: Його муки були сельніше, скромних спокус життя моряка, і він вирізував із грудей своєї серце і замкнув у скриню, а скриня ту сховав на дні, і ключ, ключ від нього завжди при ньому.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Ти це знав?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Зовсім ні, я не знав де ключ, тепер ми знаємо, залишилася зайти на борт Летучого Голланца забрати ключі і ти махнеш у Порт Роял і врятуєш красуню.
ТИА ДАЛМА: Дай мені долоню.
ГИББС: ХЭ! Чорна мітка!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: У мене відмінний зір, врахуйте.
(Тиа іде в глиб хатини і щось шукає)
ТИА ДАЛМА: Так...є в мене засіб...куди я його поклала....так напевно сюди...принадність моя де ти? Я так давно не наводила тут порядок....Ти знаєш у Дейви Джонса вода, зійти на берег він може лише раз у 10 років. На суші ти в безпеці, а тому носи її із собою.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Земля...це склянка з землею.
ТИА ДАЛМА: Так.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: И що? Вона допоможе нам?
ТИА ДАЛМА: Не віриш, тоді віддай мені.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Що ти!
ТИА ДАЛМА: Значить допоможе.
УИЛЛ ТЕРНЕР: Спасибі. А де Летучий Голландець, не скажеш мені?
ТИА ДАЛМА: Перст Долі!
Далі буде....
- Лina
- Контактная информация:
УИЛЛ ТЕРНЕР: Це його корабиль?! Здається не бог весть що!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Як і ти! Не можна недооцінювати...
ГИББС: Напевно налетів на риф!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Який твій план?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Відправлюся туди на шлюпці і пошукаю чортовий ключ.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: А якщо на ньому хто є?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Тоді доведеться піти по трупах.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Складно! Просто! Легко запам'ятати!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Гей! Гей! А!
(З води з'являється Летучий Голландець)
ПІРАТ ЛЕТУЧОГО ГОЛЛЛАНЦА: Гей, юнак, паді в страху і молися!
(Далі йде бій Уилла з членами екіпажа Голландця, і Уилл як завжди одержує по голові і відключається)
[ув'язнені затопленого судна присідають у страху, сидячи в колонку на палубі уздовж огорожі]
МАССУС: П'ятеро ще живі, інші минулися.
ДЕЙВИ ДЖОНС: Смерті страшишся? Боїшся канути в морок? Як на долоні твої справи. А за гріхи твої розплата, ти хочеш уникнути цього?
КАПІТАН: Не слухай його!
ДЕЙВИ ДЖОНС: А ти не боїшся смерті!
КАПІТАН: Я готовий ризикнути!
ДЕЙВИ ДЖОНС: На дно його!
ЧЛЕН КОМАНДИ ЗАТОПЛЕНОГО СУДНА: Виродок!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Життя так жорстоке! Чому життя за труною повинна бути ієною? Пропоную вихід, йди до мене на судно, кошмарне відстрочи момент, 100 років служити під моєю командою, що ти скажеш мені?
МАССУС: Я піду на службу!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Відмінно! Ха-ха-ха! Ти ще не схожий на хладний труп! Чого потрібно тут?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек надіслав на сплату боргу!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Що ти сказав, повтори?!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек Горобець свій борг віддає.
ДЕЙВИ ДЖОНС: А-а, ти серйозно. Напевно варто цінувати його розмах.
[через підзорну трубу, Джек бачить як Джонс дивиться безпосередньо на нього, раптом Джонс стоїть на борті Чорної Перлини, безпосередньо перед Джеком і його підзорною трубою]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Оу!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Пора вже заплатити Джеку! Ти був капітаном Перлини 13 років, такий призначений термін!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: чи Знаєш я плавав 2 роки і команда учинила бунт.
ДЕЙВИ ДЖОНС: Ха, значить ти поганий капітан, але капітан як не крути, чи ти не величав себе всі ці роки КАПІТАНОМ ДЖЕКОМ ГОРОБЦЕМ!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я заплатив, надіслав до тебе на службу душу він вже тут!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Ні уж! Одна душа іншої не коштує!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: АГА! Значить у принципі пропозиція влаштовує залишилася зійтися в ціні, хи!
ДЕЙВИ ДЖОНС: У ціні!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Скільки тобі треба душ у замін моєї душі?
ДЕЙВИ ДЖОНС: Прийшли сотню душ! Через три дні!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так ти золото! Поверни хлоп'я і я за ними!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Ні! Я його заберу, як задаток, залишиться усего 99!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Чув про Уилла Тернера! Він сміливець, шляхетний, і співае сопрано, чотирьох коштує, ну трьох з половиною. Я не згадував що він ще і закоханий! У красуню, женитися має намір, заручений, розлучити його з нею і її з ним це в половину не так жорстоко, як дозволити їм зв'язати себе узами шлюбу! ТАК!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Я беру його! 99 душ, дістань їх! Обьесни-ка, ти з цим зможеш жити, ти прирікаєш іншої людини на окови, а сам будиш веселитися, гуляти і пити.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так, це по мені, скріпимо кров'ю...э... в смислі водою! А-а!
(Джонс, проводить своїм щупальцям по руці Джека, чорна мітка зникає)
ДЕЙВИ ДЖОНС: Три дні, зрозумів!
ГИББС: ТАК!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я забруднився як ніколи!
ГИББС: А де ж ти знайдеш, за три дні таку кількість людей?!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: На щастя, він ні слова не сказав про якість цих хлопців.
ГИББС: А-а. Тортуга!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Тортуга.
Далі буде...
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Як і ти! Не можна недооцінювати...
ГИББС: Напевно налетів на риф!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Який твій план?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Відправлюся туди на шлюпці і пошукаю чортовий ключ.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: А якщо на ньому хто є?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Тоді доведеться піти по трупах.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Складно! Просто! Легко запам'ятати!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Гей! Гей! А!
(З води з'являється Летучий Голландець)
ПІРАТ ЛЕТУЧОГО ГОЛЛЛАНЦА: Гей, юнак, паді в страху і молися!
(Далі йде бій Уилла з членами екіпажа Голландця, і Уилл як завжди одержує по голові і відключається)
[ув'язнені затопленого судна присідають у страху, сидячи в колонку на палубі уздовж огорожі]
МАССУС: П'ятеро ще живі, інші минулися.
ДЕЙВИ ДЖОНС: Смерті страшишся? Боїшся канути в морок? Як на долоні твої справи. А за гріхи твої розплата, ти хочеш уникнути цього?
КАПІТАН: Не слухай його!
ДЕЙВИ ДЖОНС: А ти не боїшся смерті!
КАПІТАН: Я готовий ризикнути!
ДЕЙВИ ДЖОНС: На дно його!
ЧЛЕН КОМАНДИ ЗАТОПЛЕНОГО СУДНА: Виродок!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Життя так жорстоке! Чому життя за труною повинна бути ієною? Пропоную вихід, йди до мене на судно, кошмарне відстрочи момент, 100 років служити під моєю командою, що ти скажеш мені?
МАССУС: Я піду на службу!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Відмінно! Ха-ха-ха! Ти ще не схожий на хладний труп! Чого потрібно тут?
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек надіслав на сплату боргу!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Що ти сказав, повтори?!
УИЛЛ ТЕРНЕР: Джек Горобець свій борг віддає.
ДЕЙВИ ДЖОНС: А-а, ти серйозно. Напевно варто цінувати його розмах.
[через підзорну трубу, Джек бачить як Джонс дивиться безпосередньо на нього, раптом Джонс стоїть на борті Чорної Перлини, безпосередньо перед Джеком і його підзорною трубою]
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Оу!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Пора вже заплатити Джеку! Ти був капітаном Перлини 13 років, такий призначений термін!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: чи Знаєш я плавав 2 роки і команда учинила бунт.
ДЕЙВИ ДЖОНС: Ха, значить ти поганий капітан, але капітан як не крути, чи ти не величав себе всі ці роки КАПІТАНОМ ДЖЕКОМ ГОРОБЦЕМ!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я заплатив, надіслав до тебе на службу душу він вже тут!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Ні уж! Одна душа іншої не коштує!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: АГА! Значить у принципі пропозиція влаштовує залишилася зійтися в ціні, хи!
ДЕЙВИ ДЖОНС: У ціні!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Скільки тобі треба душ у замін моєї душі?
ДЕЙВИ ДЖОНС: Прийшли сотню душ! Через три дні!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так ти золото! Поверни хлоп'я і я за ними!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Ні! Я його заберу, як задаток, залишиться усего 99!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Чув про Уилла Тернера! Він сміливець, шляхетний, і співае сопрано, чотирьох коштує, ну трьох з половиною. Я не згадував що він ще і закоханий! У красуню, женитися має намір, заручений, розлучити його з нею і її з ним це в половину не так жорстоко, як дозволити їм зв'язати себе узами шлюбу! ТАК!
ДЕЙВИ ДЖОНС: Я беру його! 99 душ, дістань їх! Обьесни-ка, ти з цим зможеш жити, ти прирікаєш іншої людини на окови, а сам будиш веселитися, гуляти і пити.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Так, це по мені, скріпимо кров'ю...э... в смислі водою! А-а!
(Джонс, проводить своїм щупальцям по руці Джека, чорна мітка зникає)
ДЕЙВИ ДЖОНС: Три дні, зрозумів!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Я забруднився як ніколи!
ГИББС: А де ж ти знайдеш, за три дні таку кількість людей?!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: На щастя, він ні слова не сказав про якість цих хлопців.
ГИББС: А-а. Тортуга!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Тортуга.
Далі буде...
- Лina
- Контактная информация:
БЕЛЛАМИ: Обурливо! Страхові збори! Якірне місце, швартування, ще і боцману платити! Що ж усі віддати Ост Инской кампанії!
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Я боюся, сер, Тортуга єдиний вільний порт, у цих водах.
БЕЛЛАМИ: Піратський порт, зрозумій! Ні звільніть, я був і залишуся чесним, живу по совісті, і спати хочу спокійно.
[біле плаття пролітає з зовнішньої сторони вікна каюти]
БЕРСАР: СЕР!
(вони в поспіху підходять до вікну і дивляться, бачать як пролітає плаття, чоловіки вибігають на палубу і стежать за платтям)
БЕРСАР: Вона щось від вас хоче.
БЕЛЛАМИ: Вона дає знак!
(плаття пролітаючи зачіпає ліхтар він розбивається і підпалює частину палуби)
БЕЛЛАМИ: Я зрозумів! Шукайте знак!
(команда прибігає до правого борта корабля і дивляться на море)
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Гляньте! Це він її знак!
БЕРСАР: Водросль?!
КВАРТИРМЕЙСТЕР: А чим водоросоль не знак?
БЕРСАР: Знак не добрий! Прямо як кишки!
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: А там не знак?
[Элизабет тепер сидить на платформі палуби за чоловіками, і показує на місце де упав ліхтар, чоловіки дивляться туди куди показує ЭЛ, вогонь палаючий на палубі прийняв форму напису: «ТОРТУГА»]
ГИББС: Чому ти вирішив що гідно ходити на Чорній Перлині?
ЛІТНІЙ ПІРАТ: Я ще жодного разу в плавання не ходив, подивитися хочу на білий світ, поки не старий!
ГИББС: Йде! Постав хрестик.
ЛЮДИНА: Дружина збігла прихопивши пса. Я вже місяць у запої, і мені глибоко наплювати вмру я чи буду жити!
ГИББС: Прекрасно, наступний!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Хочу, хочу, хочу…
ОДНОРУКА ЛЮДИНА: На одну ногу кривої і без руки!
ГИББС: Беру дозорцем! На щоглі.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ...я знаю чого хочу...
ГИББС: Наступний!
РОМАНТИЧНА ЛЮДИНА: Я с найменшого років, мріяв борознити океан, до смерті !
ГИББС: Мрії збываются, став підпис!
РОМАНТИЧНА ЛЮДИНА: От спасибі!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Як успіхи!
ГИББС: Вважаючи чотирьох, набралося – четверо! А твоя історія?
НОРИНГТОН: Моя історія ... точно така ж як ваша, крім останньої глави. Я ганявся кое за ким по всіх морях, через це я позбавився корабля, звання, і становища.
ГИББС: Командор?
НОРИНГТОН: Вже не командор, ти що не слухав?! Я ледве не піймав вас у Тріполі, досяг би, але налетів…ураган.
ГИББС: О-о…і ви йшли крізь нього?
НОРИНГТОН: Ну що берете мене в команду? Чи ні? І куди ви направляєтеся? У теплі краї!!!! Що ж годжу я в команду Капітану Джеку Горобцю?!
[Норингтон визначає Джека, що крадеться геть, за ним, направляє пістолет у Джека]
НОРИНГТОН: О-о, чи застрелити тебе?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ти найнятий!
НОРИНГТОН: Вибач, звичку згадав!
(Розвертається бійка)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Нам пора?
(Джек ідучи, примірить капелюха)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Спасибі!
(Джек удягає капелюх на людину якого хочуть, викинути з балкона)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Винось!
НОРИНГТОН: Давайте, ну з ким ще подратися, встаньте в чергу! Я вас усіх улагоджу! Хто перший!
[позаду, Элизабет вихоплює пляшку з руки Норрингтона, ударяє
його пляшкою по голові, вирубуючи його]
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Не зміг стриматися, так велика спокуса!
[чоловіка кидають Норрингтона в бруд зі свинями]
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Устаньте Джеймс Норингтон! Що з вами зробило життя!
Далі буде...
БЕЛЛАМИ: Обурливо! Страхові збори! Якірне місце, швартування, ще і боцману платити! Що ж усі віддати Ост Инской кампанії!
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Я боюся, сер, Тортуга єдиний вільний порт, у цих водах.
БЕЛЛАМИ: Піратський порт, зрозумій! Ні звільніть, я був і залишуся чесним, живу по совісті, і спати хочу спокійно.
[біле плаття пролітає з зовнішньої сторони вікна каюти]
БЕРСАР: СЕР!
(вони в поспіху підходять до вікну і дивляться, бачать як пролітає плаття, чоловіки вибігають на палубу і стежать за платтям)
БЕРСАР: Вона щось від вас хоче.
БЕЛЛАМИ: Вона дає знак!
(плаття пролітаючи зачіпає ліхтар він розбивається і підпалює частину палуби)
БЕЛЛАМИ: Я зрозумів! Шукайте знак!
(команда прибігає до правого борта корабля і дивляться на море)
КВАРТИРМЕЙСТЕР: Гляньте! Це він її знак!
БЕРСАР: Водросль?!
КВАРТИРМЕЙСТЕР: А чим водоросоль не знак?
БЕРСАР: Знак не добрий! Прямо як кишки!
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: А там не знак?
[Элизабет тепер сидить на платформі палуби за чоловіками, і показує на місце де упав ліхтар, чоловіки дивляться туди куди показує ЭЛ, вогонь палаючий на палубі прийняв форму напису: «ТОРТУГА»]
ГИББС: Чому ти вирішив що гідно ходити на Чорній Перлині?
ЛІТНІЙ ПІРАТ: Я ще жодного разу в плавання не ходив, подивитися хочу на білий світ, поки не старий!
ГИББС: Йде! Постав хрестик.
ЛЮДИНА: Дружина збігла прихопивши пса. Я вже місяць у запої, і мені глибоко наплювати вмру я чи буду жити!
ГИББС: Прекрасно, наступний!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Хочу, хочу, хочу…
ОДНОРУКА ЛЮДИНА: На одну ногу кривої і без руки!
ГИББС: Беру дозорцем! На щоглі.
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: ...я знаю чого хочу...
ГИББС: Наступний!
РОМАНТИЧНА ЛЮДИНА: Я с найменшого років, мріяв борознити океан, до смерті !
ГИББС: Мрії збываются, став підпис!
РОМАНТИЧНА ЛЮДИНА: От спасибі!
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Як успіхи!
ГИББС: Вважаючи чотирьох, набралося – четверо! А твоя історія?
НОРИНГТОН: Моя історія ... точно така ж як ваша, крім останньої глави. Я ганявся кое за ким по всіх морях, через це я позбавився корабля, звання, і становища.
ГИББС: Командор?
НОРИНГТОН: Вже не командор, ти що не слухав?! Я ледве не піймав вас у Тріполі, досяг би, але налетів…ураган.
ГИББС: О-о…і ви йшли крізь нього?
НОРИНГТОН: Ну що берете мене в команду? Чи ні? І куди ви направляєтеся? У теплі краї!!!! Що ж годжу я в команду Капітану Джеку Горобцю?!
[Норингтон визначає Джека, що крадеться геть, за ним, направляє пістолет у Джека]
НОРИНГТОН: О-о, чи застрелити тебе?
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Ти найнятий!
НОРИНГТОН: Вибач, звичку згадав!
(Розвертається бійка)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Нам пора?
(Джек ідучи, примірить капелюха)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Спасибі!
(Джек удягає капелюх на людину якого хочуть, викинути з балкона)
ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ: Винось!
НОРИНГТОН: Давайте, ну з ким ще подратися, встаньте в чергу! Я вас усіх улагоджу! Хто перший!
[позаду, Элизабет вихоплює пляшку з руки Норрингтона, ударяє
його пляшкою по голові, вирубуючи його]
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Не зміг стриматися, так велика спокуса!
[чоловіка кидають Норрингтона в бруд зі свинями]
ЭЛИЗАБЕТ СУОН: Устаньте Джеймс Норингтон! Що з вами зробило життя!
Далі буде...